Hej ho, hej ho do innej gildii by się szło! ;p
Moderator
siema
jak tam śnieg? ;>
u mnie jest tak z 5cm ;p
Agropolia miała rację, choć zginął mi gdzieś jej post. Oczywiście nie ten wątek, więc przenoszę.
Mam sporo pracy na forum z twojego powodu:
1. Usuwanie postów obrażających innego użytkownika
2. Odpowiadanie na drwiny z zasad forum
3. Przenoszenie offtopów
To trzecie akurat bardzo łagodne i mogłabym przymrużyć oko, gdyby trzecim nie było. Powinnaś teraz dostać bana, więc bardzo Cię proszę o przestrzeganie zasad. Jesteś pozytywnie nastawioną osobą, więc szkoda byłoby się rozstać. Musisz jednak zrozumieć, że niektóre twoje teksty są dla nas 'seniorów' obraźliwe.
Zapomniałabym:
Martosławo, za swą czujność dostajesz awans na moderatora. Gratulacje!
Ja Cię Annosławo powinnam sama nie wiem co z Tobą zrobić
Wchodzę sobie na forum a tu okazuje się,że wszystkie wątki są przeze mnie moderowane aż mnie wryło bo nie wiedziałam o co kaman szukam gdzie, co i jak i nic nie znajduję
a mojego posta nie ma bo usunęłam
bo myślałam,że coś mi się przycięło i że nie zauważyłam, że to był jednak odpowiedni wątek i już myślałam, że zrobiłam z siebie hmmm... "blondynkę" Jak mogłaś
i to tak bez uprzedzenia
Ech
I dziękuję bardzo za docenienie
Moderator
slicznie to wyglada
A dziękuje
Bo wiecie Ja lubię tworzyć obrazy które innym mogą poprawiać humor i lubię zarażać u-śmiechem
A takie obrazy śmiech-owo wyglądają
Oj Aniuchna Aniuchna
Toż mogę i przytulić
Moderator
co u Was? ;>
U mnie wszystko OK. Od nowego roku mam nową pracę, wygodny fotel i świetnego szefa- siebie.
W sobotę byłam w operze na "Tristanie" i nawet napisałam recenzję, choć nigdy wcześniej nie pisałam o balecie.
Pozdrawiam Was noworocznie. Napiszcie co u Was Zieloni Ogrodnicy.
Witam!
Coś tu świeci pustkami ostatnio i nic się nie dzieje!!!
Ludzie Tak nie może być
Piszcie co słychać
Piszcie cokolwiek
Mi zostało jeszcze dwa tygodnie do ferii zimowych
Aby do następnej środy bo właśnie we środę jedziemy całą klasą do Wa-wy do teatru i do Muzeum Powstania Warszawskiego a czwartek i piątek to już z górki
Z pozdrowieniami
Wasza Agropolcia
Miło Cię znów tu widzieć.
Ja na początku stycznia byłam w Teatrze Wielkim na balecie Tristan. Teraz wybieram się na Romea i Julię, ale przez pogodę wstrzymam się jeszcze kilka tygodni. To średnia przyjemność siedzieć w operze w przemoczonych butach i z eleganckim strojem jest problem w taki mróz.
Zdradzisz mi skąd jesteś Agropolciu? Może mieszkamy blisko siebie, skoro obie do Wawy do teatru jeździmy.
A i oczywiście Tristana gorąco polecam. Tu możecie zobaczyć kilka zdjęć i krótką recenzję. Moja także funkcjonuje w sieci, ale nie będę się aż tak uzewnętrzniać. http://wernerki.blox.pl/2009/05/TRISTAN-balet.html
oj no nie sadzę, że blisko siebie ja jestem z Lubelskiego, a dokładniej z Białej Podlaskiej
a my do teatru jedziemy na "Upiór w operze"
o wrażeniach napiszę jak wrócę
No ja również słyszałam, że jest warte obejrzenia
I to jest wycieczka klasowa więc wcale taka zaskakująca nie jest
U mnie jakoś leci do przodu już ferie u mnie coraz bliżej
jeszcze tydzień tylko
ale aby do środy a potem to już będzie z górki
już w mojej klasie wszyscy i tak żyją feriami
ja obiecałam takiemu jakby bratu ciotecznemu (chociaż dla mnie to nie rodzina, po prostu mamy wspólnego wuja) że go w ferie odwiedzę
mam nadzieję, że będą to miłe ferie
mam jeszcze jeden zamiar ale to jeszcze nic pewnego i nie będę pisać o tym na forum bo wiele osób tego nie popiera
A co u Ciebie Ańń?
Moderator
U mnie spoko.
Jako Małopolska ferie mieliśmy jako pierwsi. ;p
Tak więc znów szkoła...
Koniec 'wakacji noworocznych' dobiegł w tamtą niedzielę. ;(
No ale mi się udały,choc baaardzo dużo śniegu spadło i była mroźna pogoda,ziąb nie był w stanie nas powstrzymac. ;D
Lepiłyśmy (ja,siostra i kumpela) bałwana i igloo. xD
Oczywiście nie obyło by się od bitwy na śnieżki i turlania się w śniegu. ;]
Na szkołę też nie narzekam.
Jak na razie z nauką jest ok,znajomi fajni.
Tak więc podsumowując czy szkoła czy czas wolny mam co robic...
Pozdrawiam
A ja tam się cieszę, że mamy ostatnią turą
inni zdążą już się na powrót przyzwyczaić do szkoły i trochę tęsknić za feriami a my dopiero zaczniemy balety
a co do igloo to mam złe wspomnienia i więcej igloo robiła nie będę
po tym jak moi cudowni bracia (sporo starsi) wypuścili mojego pupila i wrzucili w moje i siostry ciotecznej igloo
nie zostało z niego nic
a miałam wtedy około 12 lat
też zazwyczaj mam co robić ale te ferie zapowiadają się wyjątkowe
Pozdrawiam