Hej ho, hej ho do innej gildii by się szło! ;p
Na naszych znikających pogaduchach napisałam:
Wracając do limitu. Niech będzie 7 palm tygodniowo. Raz w miesiącu będę podliczać ile kto oddał, bo wiadomo, że ktoś może mieć np. słabszy tydzień. Ci, którzy się tu wypowiadali deklarują, że mogą oddać 7 palemek, ale tak jak ja martwią się o innych. Skoro te osoby same się nie wypowiadają, znaczy, że guzik ich to obchodzi. Jeżeli ktoś nie odda wymaganej liczby palm i nie zgłosi tego na forum, ani na PW, zostanie usunięty, a jego miejsce zajmie osoba chętna do zabawy. Zawsze można negocjować i np. zadeklarować, że nadrobi się na wyższym poziomie.
Obliczenia zaczynam od 1 maja, więc jeśli ktoś ma palemki do oddania, może się wstrzymać do tego czasu, ale nie musi.
Można zgłaszać protesty oraz achy i ochy
Moderator
haha.
okok.
7 palm... może dam radę.
Postaram się.! :]
Pzdr. ;*
To jak można zgłaszać protesty oraz achy i ochy to ja chcę zgłosić achy i ochy
A można np oddać palmy dwa razy w miesiącu przykładowo po 15 na raz?
Byłoby mi znacznie wygodniej
Pozdrawiam
Wasza
Moderator
limit się przyda niewątpliwie... mam tylko pytanie czy bedzie to duża różnica jeżeli nie bede wysyłał tych 7 palemek tygodniowo tylko wyśle większą ilość np. 2 razy w miesiącu... bo teraz cienko stoję z talarami i nie wiem czy wyrobie w ciągu tygodnia na te 7 palemek...
Pozdrawiam
No przydałaby się taka możliwość
skoro 1 na dzień to czy nie można po prostu 30 na miesiąc w dogodnych ratach?
Sądzę, że wiele osób by było zadowolonych z takiego rozwiązania
Pozdrawiam
Wasza
Moderator
sądzę iż każdy da tyle ile będzie w stanie.
może to być 4 na tydzień , 7 na tydzień, nawet 50 na tydzień.
grunt,żeby oddać jakieś miesięczne minimum.
może takie rozwiąznie.?
pzdr. Ańń.
Jasne, że tak. Wszyscy macie rację.
1 palemka dziennie, znaczy 7 tygodniowo, 30 w miesiącu, 365 w roku...
Ważne, żeby różnica między stanem na ostatni a stanem na pierwszy dzień miesiąca wynosiła minimum 30 palm. Jak już pisałam, obliczenia będę robić co miesiąc, więc nieważne w ilu "pakietach' oddajecie palmy.
No to ja bardzo się cieszę z takiej możliwości
Lepiej mi oddawać hurtem więcej niż po 1
mnie również wydaje się byc dobrym pomysłem, mam jednak nadzieje ze jak ktos w jednym miesiącu odda 25 a w następnym 35 to tez jakos nie bedzie mial za bardzo przechlapane jak wszyscy wiemy nie kazdy gra na kontach premium i róznie bywa z płynnością finansową
Ale w takim przypadku myślę, że warto byłoby uprzedzić, że tak się może zdarzyć bo rożnie mogą to odebrać przy podliczaniu A nasza Ania i Olaf są na tyle ludzcy, że nie będą mieć nic przeciwko po uprzedzeniu
I tutaj myślę, że chcę jako 1 z tego skorzystać bo nie wiem jak u m nie będzie wyglądał lipcowy udział w odwiedzaniu ZI i budowie cudu, bo szykuje mi się dłuższy wyjazd tzw.wakacje ale w czerwcu postaram się oddać trochę "lipcowych" palm i jak nie zdołam to w sierpniu resztę
ale to jeszcze dużo czasu jest
narazie tylko wstępnie informuję
Moderator
A ja się postaram oddać jak najwięcej,bo chcę się znaleźć na liście "pierwszej dziesiątki" a potem będę się wspinała na pierwsze miejsce i wierzę,że się uda. Poza tym teraz będę zbierała krasnotalary.
Hah. ;] Pzdr. Ańń. ;*
Mnie bardzo zależy na tym, żebyśmy mieli kontakt i jeżeli ktoś usprawiedliwi za małą liczbę palemek, to wszystko będzie OK. Natomiast usuwałabym z gildii osoby, które np. przez cały maj nic nie oddadzą i nie będzie z nimi kontaktu. To jest moim zdaniem bardzo nie fair w stosunku do nas i takie osoby nie rokują dobrze na przyszłość.
Co innego takie osoby jak Marta. Zaczęła dość późno i na niskim poziomie, ale cały czas ostro pnie się w górę i zaraża nas swoim optymizmem. Gdyby większość miała takie podejście i robili takie postępy, bylibyśmy na pierwszym miejscu.
Przy okazji dodam, że bardzo polubiłam naszą roześmianą Agropolię i zwariowaną Ańń. Wierzę, że w naszej gildii jest więcej takich pozytywnie zakręconych osób i z niecierpliwością czekam, żeby w końcu je poznać.
Ojojoj Aniu
Przez Ciebie aż cała czerwona jestem
Ale nie przesadzajmy może co?
Ja też was baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo polubiłam i w ogóle lubię te forum i naszą gildię
No i naszego nowego kolegę z którym prawie w tym samym czasie będziemy zaliczać gegrę
Moderator
musimy się postarać o to pierwsze miejsce bo jakby nie patrzeć to jeszcze nam trochę brakuje
No z pierwszym może być problem ale jak się mocno sprężymy to możemy dać radę
Na razie spróbujmy być na podium w pierwszej trójce a potem cel drugi to miejsce pierwsze