Hej ho, hej ho do innej gildii by się szło! ;p
Było już powitanie na spotkaniu członków gildii, ale zniknęło. Zacznijmy więc od nowa.
Mam na imię Ania i mam 25 lat. Zainteresowania: stylizacja paznokci, gra na gitarze, pływanie, kajakarstwo. Skończyłam (prawie ;p) Filologię Polską. Mieszkam w centralnej Polsce.
Zapraszam wszystkie skrzaty do pisania o sobie. Jeżeli nie macie takiej potrzeby, to po prostu podajcie imię albo napiszcie "cześć".
Witam, mam na imię Asia, mam 19 lat. W tym roku zaczynam studia od 1 października. Mieszkam również w centralnej Polsce. Lubie żeglowanie, wędkowanie, pływanie, jazdę na nartach i desce oraz zwierzątka;))
Witam,
Jestem Sandra mam 20 lat studiuję Informatykę i Ekonometrie na PG. Moją obsesją jest moja kotka-Zakała, która zawsze leży mi na kolanach gdy gram w ZI. . W wolnych chwilach zajmuję sie robótkami ręcznymi(haft, szydełko itp) i wyrobem biżuterii:)
Ja jestem Kasia mam prawie 27 lat, mieszkam na południu w mieście Smoka Wawelskiego
Niegdyś ternowałam koszykówkę i zainteresowanie pozostało do tej pory. Poza sportem uwielbiam czytać książki i odwiedzać kino jak tylko pojawiają się ciekawe filmy. Uwielbiam zwierzaki więc zazdroszczę Ci Sandro Zakały!
skąd takie imię dla Kotki? Skończyłam turystykę i pracuje w wyjątkowym hotelu, a zajmuję się głównie sprzedażą i marketingiem
To chyba tak po któce o mnie
Pozdrawiam Dziewczyny!
Kasia
Moderator
Siema.! ;p
Jestem Anka byle nie mowić do mnie Ania,bo nie nawidzę tego możecie mówić Ańń.
Mam 14 lat ;]
Pozdrawiam skrzaty z MS.! ;***
Hej, ja jestem Agnieszka i mam 15 lat. Mieszkam w zachodniej Polsce, a dokładnie mówiąc w Szczecinie. Mnie także, jak Ciebie Sandro fascynują zwierzęta. Ale są to psy. Mam swojego pupila- Sonię, rasy Cocker-Spaniel, której nie zamieniłabym na nic innego. Co do nauki: intresują mnie przedmioty humanistyczne, a w szczególności historia.
To chyba wszystko, co najważniejsze o mnie.
Pozdrawiam Was! ( jak na razie same dziewczyny )
Agnieszka ;D
Nie Aniu, to nie Panorama Unicus, w samym centrum Starego Miasta w Krakowie
...a faceci jak widać "małomówni" i boją się zaglądnąć na forum Ciekawe, który jako pierwszy przełamie lody
)))
Pozdrawiam wieczornie!
Cześć Dziewczyny,
Widzę, że ostro gwarzycie, tu na forum. Faktycznie jest to lepsze od degrengolady, która stworzyła się poprzez pisanie różnotematycznych treści na spotkaniu użytkowników naszej gildii. Zauważyłem, że jak narazie pogwarki toczą się między samymi Paniami, no cóż mężczyźni z natury są bardziej wstydliwi, a gadają tylko wtedy gdy ich racja ma podparcie w innych osobnikach tej samej płci. Ja jednak odważyłem się zajrzeć tu do Was drogie skrzatki i napisać kilka słów od siebie i o sobie. Jak już wiecie, a może nie wiecie mam na imię Olaf (tak trochę jak wiking, choć jestem brunetem), mieszkam bardzo blisko Tatr, mam troje wspaniałych dzieci i cudowną żonę. Zainteresowań moich właściwie nie sposób wymienić, ale może te najważniejsze: psychologia i psychiatria (to tak z racji zawodu), numizmatyka, akwarystyka, muzyka(zwłaszcza dobry rock elektroniczny, właśnie od zespołu Tangerine Dream powstała gildia Mandarynkowy Sen), hoduję ptaki egzotyczne, kocham dobre kino, od dziecka zbieram muszle, a teraz już od wielu lat bardziej naukowo zająłem się konchologią, uwielbiam wszelakie zwierzaki małe i duże....dobrze to może narazie tyle w kwestii zainteresowań. Jak już kiedyś pisałem w ZI Olafowo stworzył mój syn (8 lat), potem zaraz uciekł do swoich gier i pozostawił zabawe ojcu, dlatego ja tu właściwie jestem. Możecie mu podziękować, to on posiał pierwszą marchewkę. Z racji tego, że i ogrodnictwo(takie prawdziwe ) bardzo lubię stwierdziłem, że sobie roślinek podoglądam wirtualnie. Jeżeli chodzi o mój wiek, wydaje mi się, że coponiektórzy nie uwierzyli by ile mam lat, niech więc pozostanie to maleńką tajemnicą. Myślę, że jak na pierwsze odwiedziny i tak sporo nagryzmoliłem. Serdecznie Was Pozdrawiam. Olaf.
PS. Jest taki piękny utwór grupy Tangerine Dream, "Walking with a Mandarin" , właśnie dlatego Mandaryn.
Moderator
Nie uwierzylibyśmy??
Może i tak...
Ale co z tego,że np.:34/5 letnia osoba gra w takie gry...!?
Przecież człowiek lubi się bawić i interesuje się różnymi
niezależnie od wieku grami czy innymi tego typu "zabawami".
A moje zainteresowania to:
humanistyka zwłaszcza j.polski.! ;]
No i kocham muzykę oraz śpiew.
Śpiewać to ja kocham...
Miałam w tamtym roku iść na konkurs
ale się rozchorowałam a chrypka+mój śpiew=porażka...
Tak więc...
Ale w tym roku chodzę na chórek gimnazjalny i ostatnio nasz nauczyciel powiedział,
że taką jedną piosenkę zaśpiewa jakaś dziewczyna.
Z jednej strony występ przed szkołą
a z drugiej fajnie by było "zabłysnąć".
Nie chcę się przechwalać ale mam naprawdę świetny głos;
jedyna wada to to,że nie mogę wyciągnąć na najwyższy dźwięk.. ;/
Ale uczę się tego. ;]
Pozdrawiam ;*
No to mamy podobne uzdolnienia.
Ja śpiewam w chórze uczelnianym i mimo, że już jestem jedną nogą absolwentką, to członkinią chóru zostałam nadal. W sobotę występ na inauguracji. Trzymajcie kciuki.
Aniu i Anko ja śpiewać nie potrafię ale umiem słuchać. Czym byłby głos i całe jego piękno gdyby pozbawić go możliwości wyjścia, gdyby zabrać mu słuchacza? Jestem zatem integralną częścią muzyki, oczywiście w znaczeniu ogólnym, dopełniającym dzieło brawami. Aniu śpiewaj dalej, a Tobie Ańń życzę powodzenia w karierze, rób to co kochasz, aby potem gdy spojrzysz w lustro powiedzieć sobie JESTEM SZCZĘŚLIWA. Nic w życiu nie powtarza się po to tylko żebyśmy mogli to naprawić bądź powtórzyć. Nawroty to tylko szanse, a te zaś są nieco podobne do odkurzania świadomości. Pozdrawiam Was Serdecznie.
Olaf
Teraz moja kolej :
imię-Marcin, wiek -18 lat.
Interesję sie sportem,szczegolnie tenisiem ziemnym i siatkowka. W wolnym czasie uwielbiam czytac ksiazki sensacyjne, kryminaly,a ostatnio thrillery medyczne, a takze sluchac muzyki.
W tym roku zdaje mature,wiec zazdroszcze wszystkim z Was, ktorzy maja juz ja za soba
Narazie to chyba tyle o mnie.
Moderator
Dzięki Olaf ;)
Dzisiaj udało mi się zapiewać tak wysokim głosem,że normalnie byłam w szoku ;p
A jutro mam muzykę... xD
A po lekcjach chórek ;)