Hej ho, hej ho do innej gildii by się szło! ;p
W tej chwili spokojnie mogę oddać jedną palmę dziennie, ale odkładam kt na trzeci ogród, więc zmniejszyłam liczbę palemek do 4-5 tygodniowo, a potem zaszaleję.
A jak to jest z wami drogie skrzaty? Jakie są Wasze strategie i na co odkładacie talarki?
Ja staram się oddawać jak najwięcej. Nie liczyłam ile jest ich tygodniowo, bo w dużej mierze zależne jest to od mojego budżetu
I można mieć też trzeci ogród??? od jakiegoś poziomu czy może mając konto premium?
Ja staram sie oddawac jak najwięcej. ostatnio staram się jedną dziennie ale nie zawsze mi to wychodzi z powodu braku funduszy...
ja oddaje zawsze jedna dziennie jak mam fiola to szaleje i oddaje wiecej ale czas uzbierac na 2 ogrod bo cos widze ze nie pociagne tak dlugo i chyba bedzie sie to odbijac w mojej dostawie palm
Moderator
---Ja zbieram kase a potem dodam 10 palemek xDD ;p
Moderator
---narazie bd miala 2 jak na dzisiaj ;]
charmed_worldSKRZAT GADUŁA
ja narazie zbieram na 2-gi ogródek, aby biznes szybciej szedł
zostało mi naprawdę niewiele, około 10 tys . ale to zdążę nazbierac w parę dni, jak urosną mi mirabelki to sprzedam i bd kasa na ogród no i wtd bd kupować dużo palemek
pozdro -
Marianika. (;
ja zamiast zbierac na drugi ogród to zaczelam badania roslin zeby mi szybciej rosly... i teraz zaluje bo jakbym zaczela zbierac znowu pieniazki na drugi ogrodek to bym nie dawala palm a wole sie udzielac w gildii bo to fajna zabawa:)
Ja się długo zastanawiałam nad tym, co lepsze. Myślę, że jednak ogród to lepsza inwestycja, bo te nawozy i badania zbyt drogie są jak na swoją wydajność. Może się mylę. Jak Wy myślicie?
charmed_worldSKRZAT GADUŁA
wg mnie drugi ogródek jest o wiele lepszy. lepiej jest jak wszystko rośnie podwójnie, niż szybciej. sama mam wykupione 3 krasnale, które mają badania nad przyśpieszeniem wzrostu moich roślin, ale bardzo mało one dają, a są bardzo drogie ;/ więc, jeśli chodzi o moje zdanie, to wolę ogródek drugi ^^
kieruuum napisał:
ja zamiast zbierac na drugi ogród to zaczelam badania roslin zeby mi szybciej rosly... i teraz zaluje bo jakbym zaczela zbierac znowu pieniazki na drugi ogrodek to bym nie dawala palm a wole sie udzielac w gildii bo to fajna zabawa:)
lepiej powoli zbierać na drugi ogródek a jeśli prowadziśz badania nad roślinkami to może szybciej uda Ci się go kupić. A może my też trochę pomożemy jakimiś umowami i niebawem "dorobisz" się drugiego ogrodu!
moze zaczne zbierac na drugi ogrodek jak juz uda nam sie stworzyc cud bo teraz wszystko wydaje na kokoski:)